Bästa anti age kräm 2022 – krämen som håller dig ungdomlig

1
Estee Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Cream 50ml

Det är väldigt många som kan hålla med om att denna anti age kräm är ”the one”, och vi förstår verkligen det. Den gör ett otroligt jobb när det kommer till att ge näring till huden utan att tynga ner. Istället skyddar den, motverkar åldrande och bidrar med en lysterfylld ungdomlighet. Helt klart bäst i test av anti age krämer. Därför måste du välja Estee Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Cream Utöver att…

Kolla Priset →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Estee Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Cream 50ml##
Dermalogica Intensive Moisture Balance Cream 100ml 664 kr. Proshop
Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50ml##
Elizabeth Arden Ceramide Lift & Firm Day Cream SPF30 50ml##
Eucerin Anti-Age Hyaluron-Filler Day Cream Dry Skin SPF15 50ml 229 kr. Apotea
Nivea Cellular Anti Age Day Cream SPF15 50ml 169 kr. Cocopanda
Clarins Super Restorative Day Cream All Skin Types 50ml 667,25 kr. Baresso
Clarins Extra-Firming Day Cream Dry Skin 50ml 678,75 kr. Lyko

Upplever du att du har fått lite fler fina linjer och rynkor, pigmenteringar och fläckar? Detta är något vi alla får naturligt, men hur charmigt det än kan vara med skrattrynkor och linjer som visar på att vi levt så är det inte en hemlighet att fler och fler vill hålla sig unga.

För att din hy ska hålla sig ung och fräsch är det nödvändigt att du tar hand om den på rätt sätt. Detta inte bara med kost och träning, utan även när det kommer till hudvård. Om du vill att ålderstecken ska vara ett minne blott kan vi tipsa om att investera i den bästa anti age krämen. Rynkor kan inte trollas bort, men med en sådan kräm kan de reduceras rejält.

I denna text tipsar vi om de 8 bästa anti age krämerna på marknaden. Oavsett hur gammal du är, vilka hudproblem du har och vilka resultat du önskar uppnå kan vi tipsa om produkter som kan bli riktiga favoriter för dig och din hud!

Estee Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Cream 50ml – bäst i test anti age kräm

Det är väldigt många som kan hålla med om att denna anti age kräm är ”the one”, och vi förstår verkligen det. Den gör ett otroligt jobb när det kommer till att ge näring till huden utan att tynga ner. Istället skyddar den, motverkar åldrande och bidrar med en lysterfylld ungdomlighet. Helt klart bäst i test av anti age krämer.

Därför måste du välja Estee Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Cream

Utöver att denna anti age kräm ger gott om skydd för huden, både mot yttre påfrestningar och mot för tidigt åldrande, är detta också en ansiktskräm som boostar huden på djupet. Med en lätt, oljefri formula sjunker den inte som ett extra hudlager, samtidigt som den ger rikligt med näring och verkar för flera syften på samma gång.

Dess kraftfulla RevitaKey- teknologi, som även innehåller moringa-extrakt, stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion och stärker huden i sig själv. Detta är en kombination som gör att din hy genast ser fräschare, mer spänstig och fyllig ut. missfärgningar, ojämnhet och fina linjer dämpas. Istället lugnas huden och fylls med mängder av närande ämnen.  

Det vi liker:
 • Mycket djupverkande anti age kräm
 • Stimulerar och stärker hudens egen produktion av kollagen
 • Skyddar mot sol och yttre påfrestningar
 • Innehåller mängder av närande vitaminer
 • Lätt och oljefri formula
Det vi ikke liker:
 • Väldigt dyr
 • Lite produkt i en förpackning

Dermalogica Intensive Moisture Balance Cream 100ml – bästa återfuktande anti age krämen

Dermalogicas Intensive Moisture Balance Cream är ett perfekt val för dig som blir riktigt torr i hyn. Denna är näringsrik, mjukgörande och stärkande. Med ett innehåll av växtextrakt, vitaminer och hyaluronsyra ger den långvariga resultat där din hy håller sig mjuk, följsam och fräsch. Den återställer och balanserar.

Därför måste du välja Dermalogica Intensive Moisture Balance Cream

Trots att även denna anti age kräm är rätt dyr anser vi verkligen att den kan vara värd investering. Är du väldigt torr i hyn men vill samtidigt ha en kräm som känns lätt att jobba med, som ger näring och som balanserar hyns obalans kan denna göra susen. Innehåll som växtextrakt, vitaminer och hyaluronsyra är framförallt avgörande.

En stor fördel med denna kräm är att den är djupt återfuktande och mjukgörande även för den mest vintertorra hud. Effekten är långvarig utan att den ger några otrevliga reaktioner. Istället gör den allt för att återställa din hy för att motverka torrhet och tidigt åldrande. Konsistensen är fet och rik utan att bli kladdig. Sjunker in snabbt men ger ändå otroliga resultat.

Det vi liker:
 • Innehåller hyaluronsyra som binder fukt
 • Rik, närande formula fylld med vitaminer
 • Fet men inte oljig
 • Gör sig riktigt bra även för torr, känslig vinterhud
 • Långvariga resultat där huden balanseras
Det vi ikke liker:
 • Dyr
 • Somliga upplever att dess konsistens är något för tunn

Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50ml – bästa ansiktskräm med anti age mot rynkor

Upplever du att din hud har förlorat sin spänst och fyllighet? Är rynkor och fina linjer något du gärna bekämpar? Då kan denna ansiktskräm från Filorga göra gott för dig. Denna är nämligen specifikt utformad för att korrigera alla typer av rynkor, samtidigt som den jobbar aktivt för att huden ska återfå sin volym. Denna gör stor skillnad!

Därför måste du välja Filorga Time Filler Absolute Wrinkles Correction Cream

Den främsta fördelen med den här ansiktskrämen, och även en av de främsta anledningarna till att den är så populär, är just dess egenskap om att tränga så djupt ner i alla rynkor. Och då menar vi verkligen alla. Med dess multi-korrigerande innehåll kommer krämen se till dina rynkor minskas redan efter ett par veckor. Och det utan att överdriva.

Väldigt många håller med om att den här krämen verkligen gör skillnad vid kontinuerlig användning. Det känns att den har en kvalité som slår mycket annat då den inte bara känns väldigt lyxig, utan det även då den faktiskt gör sitt jobb. Fina linjer reduceras och rynkor mjukas upp. Dess aktiva ingredienser gör att din hy blir fyllig, fast och riktigt mjuk.

Det vi liker:
 • Mycket prisvärd kräm mot fina linjer och rynkor
 • Aktiva ingredienser som ger synliga resultat
 • Huden blir väldigt len
 • Tydligt hög kvalité
 • Lyxig behandling
Det vi ikke liker:
 • Saknar solskydd
 • Kan kännas något tjock

Elizabeth Arden Ceramide Lift & Firm Day Cream SPF30 50ml – bästa långvariga anti age kräm

Vill du investera i en ansiktskräm mot anti age som ger riktigt långvariga resultat? Elisabeth Arden har gjort en anti age kräm som innehåller ett så kallat Ceramide Triple Complex som verkar för att motverka ålderstecken på djupet. Dess återfuktande, skyddande formula håller hela dagen.

Därför måste du välja Elizabeth Arden Ceramide Lift & Firm Day Cream SPF30

När vi skulle få en bild av vilka anti age krämer på marknaden som faktiskt var bäst var det väldigt många som tipsade om just denna kräm från Elisabeth Arden. Trots att priset är riktigt saftigt kan vi säga att dess effekt är värd det. Denna verkar nämligen för att ge så långvariga resultat som möjligt.

Och då menar vi inte bara att den verkar förebyggande mot åldrande. Utan dess djupt återfuktande, närande och skyddande formula håller även hela dagen efter applicering. Du kommer se stor skillnad i hudens volym samtidigt som ditt ansikte får ett lyft. Fuktbalansen återställs intensivt utan att krämen känns kladdig. Perfekt för dig med mogen hud.

Det vi liker:
 • Återfuktar och ger näring på djupet
 • Effektiv formula för snabba resultat
 • Håller hela dagen
 • Skyddar bra
 • Ger volym och fyllighet till huden
Det vi ikke liker:
 • Väldigt dyr
 • Något stark doft

Eucerin Anti-Age Hyaluron-Filler Day Cream Dry Skin SPF15 50ml – bästa billiga anti age kräm

Vill du få ungdomlig hy utan att lägga en hel förmögenhet på en kräm? Kolla då in Eucerins Anti-age Hyaluron- Filler. Denna är både billig, återfuktande och skyddar huden. På så sätt hålls huden mjuk samtidigt som åldrande förebyggs. Imponerande bra.

Därför måste du välja Eucerin Anti-Age Hyaluron-Filler Day Cream Dry Skin SPF15

Detta är inte bara en billig ansiktskräm mot anti age. Utan detta är en specifikt utformad dagkräm som ska verka på djupet för att motverka rynkor, torrhet och åldrande överlag. Detta tack vare krämens SPF15, skydd mot UVA samt dess innehåll av hyalyronsyra.

Krämen ser till att bidra med och binda fukt för långvarigt fyllig, mjuk hy. Tack vare att produkten även innehåller glycin saponin, som stimulerar vår egna produktion av hyalorinsyra, bidrar den till att huden stärks och förbättras naturligt.

Motverkar åldrande inifrån

På så sätt motverkas rynkor och linjer även inifrån, vilket är avgörande för krämens effekt både på kort och lång sikt. Lider du av torr, känslig hy kommer denna rika, krämiga kräm rädda dig. Den är otroligt dryg och ger rejält med fukt men är ändå lättarbetad. För dess pris ger den otroliga resultat redan efter ett par veckor. Så bra!

Det vi liker:
 • Mycket billig anti age kräm
 • Ger synliga resultat snabbt
 • Skyddar huden riktigt bra
 • Bidrar med och ökar produktionen av hyaluronsyra
 • Krämig, dryg formula i lätt format
Det vi ikke liker:
 • Inte den mest exklusiva krämen
 • Något tråkig förpackning

Nivea Cellular Anti Age Day Cream SPF15 50ml – bästa milda anti age kräm

Är din hy mycket torr och känslig? Då kan vi verkligen rekommendera denna anti age kräm från Nivea. Trots att den är anpassad för extra torr och känslig hy ser den till att återfukta, fylla och strama åt din hy för föryngrande resultat. Mild men med bra verkan.

Därför måste du välja Nivea Cellular Anti Age Day Cream SPF15

Niveas version av anti age kräm – Cellular Anti Age Day Cream SPF15 – är ett mycket bra alternativ för dig som lider av torr, känslig hy. Trots att den inte är den mest effektiva när det kommer till att motverka rynkor och “kråkfötter” är detta en bra anti age kräm då den är mild och skonsam.

Denna kräm skyddar huden samtidigt som den med hjälp av innehåll av hyaluronsyra ser till att både bidra med ny fukt och binda den fukt som finns i din hy. Huden blir fylligare, fastare och stramare. Tack vare att cellerna får ny energi kommer din hy se piggare ut. Den är mild, har en god doft och lämnar ansiktet mjukt. För dess pris är vi mycket nöjda.

Det vi liker:
 • Mycket mild formula för torr, känslig hy
 • Bidrar med och binder fukt
 • Ger fastare resultat
 • Skyddar med SPF15
 • Billig
Det vi ikke liker:
 • Inte överdrivet effektiv anti age
 • Känns plastig

Clarins Super Restorative Day Cream All Skin Types 50ml – bästa ansiktskräm för mogen hud

Denna uppdaterade variant av Clarins Super Restorative Day Cream lämpar sig bra för alla hudtyper som vill få lite fastare, mer ungdomliga resultat. I och med dess effektiva verkan mot just ålderstecken gör den sig dock bäst för dig med mogen hud. Du ser resultat snabbt!

Därför måste du välja Clarins Super Restorative Day Cream All Skin Types

Clarins Super Restorative är en day cream anpassad för användning på alla hudtyper. Vi skulle dock säga att den gör sig som bäst för dig som har mogen hud, det vill säga där ålderstecken är tydliga. Detta då denna kräm ser till att reducera och förebygga tecken på åldrande och återställer förändringar orsakat av hormoner.

Fina linjer och rynkor slätas ut, pigmenteringar och fläckar reduceras och huden fylls av en helt ny lyster. Nog är denna kräm väldigt exklusiv i sitt pris, men den är också minst lika effektiv i dess innehåll. 

Gör skillnad på riktigt

Formulan är specifikt utformad med aktiva, djupt närande ingredienser som gör skillnad på riktigt. Din hud blir jämnare, slätare och mer spänstig. Det bästa är att du vid användning av denna kräm ser tydliga resultat rätt omgående. Den är även lätt att applicera, trots att den är väldigt fet. Däremot känns den mycket behaglig och kladdar inte.

Det vi liker:
 • Specifikt utformad för att föryngra mogen hud
 • Kan användas på alla hudtyper
 • Verkar effektivt för att motverka ålderstecken
 • Återfuktar och ger näring på djupet
 • Behaglig men fyllig formula
Det vi ikke liker:
 • Väldigt dyr
 • Somliga upplever den som något för fet

Clarins Extra-Firming Day Cream Dry Skin 50ml – bästa kräm mot anti age för ökad spänst

Är du sen tidigare ett fan av Clarins och deras produkter? Då kan denna anti age kräm förmodligen bli en ny favorit. Med ingredienser som växtextrakt, havresocker, sheasmör och skyddande ämnen ser denna kräm till att din hud slätas ut och jämnas till som aldrig förr. Dyr, men riktigt bra.

Därför måste du välja Clarins Extra-Firming Day Cream Dry Skin

Har du någon gång känt att din hy är något tråkig, livlös och hängig? Då är det dags att väcka din hy på nytt! Det är något du kan göra med denna anti age kräm från Clarins. Denna har en specifikt utstramande och upplyftande förmåga, där den med ingredienser som växtextrakt, sheasmör och havresocker både väcker och mjukgör huden.

Innehållet ser till att huden sätter igång att arbeta, vilket i sin tur gör att huden ser både jämnare, slätare och mer fast ut. Efter en tids användning kommer du se tydliga resultat i form av både lyster, undgomlighet och jämnhet.

Rikt innehåll som väcker huden till liv

Dess rika innehåll tränger ner i huden och ser till att huden blir väckt på nytt samtidigt som fukten bevaras. Riktigt bra för dig som är i 40-årsåldern och gärna ser att huden får en smidigare, spänstigare och mer frisk utsida. Krämen är fet och behaglig utan att kännas kladdig och oljig. Den sjunker in snabbt för direkt skydd. Perfekt även under vintern.

Det vi liker:
 • Väcker huden till liv med ny spänst
 • Närande, vårdande innehåll som jobbar aktivt
 • Bidrar med och binder fukt och näring
 • Ger tydliga, mer fasta resultat
 • Fet och rik utan kladd
Det vi ikke liker:
 • Dyr
 • Kan upplevas som lite för fet för vissa

GUIDE: vilken är den bästa anti age krämen för min hud?

Idag finns det ett enormt utbud av anti agi krämer att välja mellan på marknaden. Detta är såklart roligt då det innebär att valmöjligheterna är obegränsade och att det finns något för alla. Men samtidigt kan ett enormt utbud även ställa till det – vilken kräm är egentligen den som passar bäst för mig och min hud? Det är inte alltid helt lätt att hitta rätt.

För att du ska hitta den bästa anti age krämen för dig är det viktigt att du anpassar ditt val av kräm baserat på ett flertal aspekter.

Din hudtyp

Bara för att du upplever att din hud har fina linjer och rynkor, pigmenteringar, fläckar eller andra ålderstecken betyder inte det att du har mogen hud. Utan precis som att en person med torr hy kan uppleva vissa ålderstecken så kan en person med oljig hy uppleva andra ålderstecken. Även om du har mogen hud kan du samtidigt ha en annan hudtyp.

För att din ansiktskräm med anti age ska ge bästa möjliga resultat för dig, det vill säga utöver att den bekämpar ålderstecken, är det alltså viktigt att du anpassar valet av kräm efter din hudtyp. Din hy är kanske i behov av mer fukt, lugnande ingredienser eller ett mer svalkande innehåll?

Syfte med krämen

När du väl kommit fram till vilken hudtyp du har och vad just din hy är i behov av är det dags för dig att bli lite mer specifik i dina behov. Vad är det du vill att din anti age kräm ska hjälpa dig med?

Är det att reducera pigmenteringar eller dämpa mörka fläckar? Är det att motverka fina linjer eller lite mer synliga rynkor? Eller vill du bara få mer lyster och pigga upp huden? De allra flesta krämerna mot ålderstecken är utformade för specifika ändamål, så ha det i åtanke.

Pris

Det är väl ingen som har missat att väldigt många anti age krämer har en lite högre prislapp än många andra ansiktskrämer. Detta beror helt enkelt på att de ofta är utformade med mer aktiva, lite mer exklusiva ingredienser som verkligen ska verka på djupet för att föryngra din hud.

Viktigt att veta om är dock att den bästa krämen för anti age inte alltid behöver vara den dyraste. Utan idag finns det mängder av krämer som ska motverka hudens åldrande som ändå kommer till en mer rimlig prislapp. Det finns med andra ord både dyra och billigare krämer, och allt däremellan. Det viktigaste är inte priset, utan att krämen är anpassad för dig.

När ska jag börja använda anti age krämer?

Vi skulle egentligen säga som så att det aldrig är för tidigt för att börja använda anti age kräm. Och aldrig heller för sent! Vi menar såklart inte att du ska börja med anti age kräm i tonåren, eller att du ska börja smörja in ditt barn med krämer med anti age egenskaper.

Utan det vi menar är att ju tidigare du börjar arbeta på att bevara hudens ungdomlighet desto större är chanserna att din hud kommer se ung, pigg och fräsch ut när du väl börjar komma upp i ålder. Att börja när man är i 20-30 årsåldern är absolut att rekommendera!

Högst individuellt

Sen är det ju självklart också väldigt individuellt. Är du 30 år och inte alls upplever några som helst ålderstecken är anti age krämer kanske inte nödvändigt för dig att börja med än. Men om du upplever att du har fina linjer, rynkor, pigmenteringar eller liknande som du gärna vill reducera kan det absolut vara värt att testa.

Runt 30 minskar kollagenproduktionen

Dock vill vi bara förtydliga att det inte riktigt finns några svar på “när man ska börja med en anti age kräm”. Däremot är det ett faktum att vår hud (generellt) börjar tappa sin spänst, fyllighet och lyster då man är runt 30 år.

Detta då kollagenproduktionen minskar i denna ålder, åtminstone för de flesta. När kollagenproduktionen minskar blir det svårare för huden att hålla sig fast, fyllig och spänstig på egen hand. Så för att upprätthålla det måste man hjälpa huden lite på vägen. Men precis som att hudvård är viktigt är även kost, hälsa, livsstil och den miljö man lever i avgörande!

FAQ

Vilken anti age kräm är bäst i test?

Det finns mycket som talar för att den självklara vinnaren i detta bäst i test är Estee Lauder Revitalizing Supreme+ Global Anti-Aging Cell Power Cream. Detta är en anti age kräm som gör skillnad på riktigt!

Varför ska jag använda anti age kräm?

Det korta svaret är att en anti age kräm kan motverka rynkor, fina linjer, pigmenteringar och andra ålderstecken som dyker upp i takt med att vi åldras. Med en sådan kräm kan din hud behålla sin spänst, fyllighet och elasticitet bättre.

Anti age kräm för män?

Att män använder hudvård är inte alls lika vanligt som att kvinnor gör det. Detta är dock något vi gärna skulle se en ändring på - även mäns hudar är i behov av vård och omsorg. Med det sagt kan även män använda anti age kräm!