Bästa lip plumper 2022 – få fylliga läppar utan fillers

1
Pixi LipLift Max

För oss finns det ingen tvekan om vilken som är den bästa lip plumpern, utan vi har ett rätt tydligt svar om att Pixi LipLift Max är bästa lip plumper just nu! Den är både prisvärd, mycket mjukgörande och ger en fin, naturligt fylligare effekt. Du får dessutom en otrolig glans. Därför måste du välja Pixi LipLift Max När vi säger att Pixi LipLift Max är den bästa av lip plumpers på marknaden så menar…

Kolla Priset →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Pixi LipLift Max 144 kr. Feelunique
Filorga Nutri Filler Lip Balm Stick##
IsaDora Lip Booster Plumping & Hydrating Lip Gloss##
NYX Filler Instinct Plumping Lip Polish Gloss 124,84 kr. Amazon
Xlash Xlips Lip Plumper Instant Plumping Balm##
Milani Keep It Full Nourishing Lip Plumper 179 kr. Apohem
Procle Volume Lip Balm Lip Plumper Stick##

Drömmer du också om att få de där perfekta, fylliga och plumpade läpparna utan att behöva lägga dig under nålarna och göra fillers? Då kan vi ha hittat den bästa lösningen för dig, nämligen lip plumper!

En lip plumper är en läpprodukt som vid applicering skapar en slags reaktion som får dina läppar att svullna upp en aning. Det kommer då att framhäva dina läppar och ge intrycket av att du har naturligt fylliga, “juicy” läppar som man bara vill pussa på. I och med att lip plumpers ofta också är mjukgörande kommer dina läppar se bättre ut än någonsin.

Vill du få fylliga läppar på bara några sekunder, utan läskiga och kostsamma skönhetsingrepp, bör du alltså investera i en lip plumper. I detta bäst i test tipsar vi om de 7 bästa lip plumper som finns på marknaden idag!

Pixi LipLift Max – bäst i test lipplumper

För oss finns det ingen tvekan om vilken som är den bästa lip plumpern, utan vi har ett rätt tydligt svar om att Pixi LipLift Max är bästa lip plumper just nu! Den är både prisvärd, mycket mjukgörande och ger en fin, naturligt fylligare effekt. Du får dessutom en otrolig glans.

Därför måste du välja Pixi LipLift Max

När vi säger att Pixi LipLift Max är den bästa av lip plumpers på marknaden så menar vi verkligen det. Detta är även något som väldigt många användare kan hålla med om.

Här får du nämligen en produkt som ger dig en väldigt fin, naturligt volymgivande effekt för fylligare läppar. Det utan att det känns obehagligt eller störigt som det kan göra med många andra liknande produkter.

Istället känns det bara lite lätt kylande i och med produktens innehåll av mint – det känns med andra ord bara fräscht och friskt! Samtidigt ger produkten effekt rätt omgående efter applicering, där dina läppar blir något mer plumpade utan att det vare sig ser eller känns onaturligt ut.

Mycket mjukgörande

Du kan också känna dig säker på att dina läppar mår bra av produkten – den innehåller aloe vera, jojoba och kamomill som tillsammans verkar för att återfukta och mjukgöra dem länge på djupet. Det i sin tur gör att läpparna får en jämnare och mer len look, vilket även förbättrar resultatet från andra läppprodukter som du applicerar efter din lip plumper.

Sist men inte minst får du en otroligt fin glans på läpparna. Oavsett om du använder den på egen hand eller med andra produkter kommer du alltså bli väldigt nöjd. Allt detta får du för ett riktigt bra pris. Detta är helt klart vår bäst i test vinnare som finns i tre nyanser.

Det vi liker:
 • Ger en naturligt volymgivande effekt
 • Bidrar med fukt för mjuka läppar
 • Fin glans och lyster

Filorga Nutri Filler Lip Balm Stick – bästa premiumval av lip plumpers

Känner du för att investera i en något mer lyxigt och exklusivt lip plumper som minst sagt ger en trivsam effekt? Då kan vi rekommendera vårt bästa premiumval, Nutri Filler Lip Balm Stick från Filorga. Med en mild effekt får du lite fylligare läppar som samtidigt återfuktas och får riktigt fin glans.

Därför måste du välja Filorga Nutri Filler Lip Balm Stick

Frågar du oss finns det ett flertal anledningar till att just Filorgas version av lip plumper hamnar så högt upp i vår lista av bästa lip plumper. Trots att detta är en rätt dyr produkt som kanske inte matchar in i allas budget anser vi att den absolut kan vara värt en investering.

Till att börja med är detta en lip plumper som verkar för att ge en milt fyllig touch. Du får alltså ingen wow-effekt på just den fronten, vilket i sig är perfekt för dig som bara vill få en väldigt naturlig look med endast lite fylligare läppar.

Det bästa med den här produkten ligger alltså inte i den plumpande biten. Utan det bästa är att den här varianten är utformad för att återfukta och mjukgöra läpparna riktigt bra. Och det tycker vi verkligen att den lyckas med tack vare dess milda exfolierande effekt som tar bort döda hudceller och smuts.

Näringsrik produkt för långvarig effekt

På så sätt förbereds läpparna inför applicering av produktens mycket närande ingredienser. Kombinationen av de olika näringsrika oljorna och sheasmör sjunker in i dina läppar och ser till att de får näring, skyddas, och byggs upp på nytt.

Innehållet av en kollagenpeptid booster ser samtidigt till att de mjukgörs och förnyas för en piggare look.  Det leder alltså till att dina läppar boostas inifrån och ut, där såväl deras naturliga lyster och följsamhet som deras naturliga färg och kontur tas fram på bästa sätt.

Kort sagt en mycket bra lip booster som ger riktigt fina resultat. Dina läppar hålls återfuktade länge och får en snygg lyster. Produkten är också enkel och smidig att applicera med skruvfunktion.

Det vi liker:
 • Bra val för dig som vill få lite fylligare läppar
 • Lätt exfolierande effekt för fina resultat
 • Återfuktar ordentligt och gör att läpparna blir mjuka

IsaDora Lip Booster Plumping & Hydrating Lip Gloss – bästa budgetval

Är du på jakt efter en billig lip plumper? Då har vi ett riktigt bra alternativ för dig är! IsaDora Lip Booster Plumping & Hydrating Lip Gloss är alltså ett läppglans som förstorar läpparna en aning samtidigt som du får en mjukgörande effekt med extra glans.

Därför måste du  välja IsaDora Lip Booster Plumping & Hydrating Lip Gloss

För dig som vill investera in en billig lip plumper kan vi verkligen rekommendera den här varianten från IsaDora. Precis som vanligt levererar IsaDora när det kommer till att skapa prisvärda produkter som uppfyller olika krav.

Den här produkten, deras Lip Booster Plumping & Hydrating Lip Gloss, är med andra ord perfekt för dig som har en lite mindre budget att följa. Trots dess låga pris kan vi garantera dig om att denna lip booster ger ett fint och önskvärt resultat som både plumpar, återfuktar och ger glans till dina läppar – 3-i-1! 

Däremot får du bara lite fylligare läppar då dess plumpande effekt inte är överdrivet stark. Man skulle alltså kunna kalla det för ett läppglans som ger en något förstorande effekt utan att det varken känns eller ser så mycket ut.

Bidrar med fukt och glans

Det bästa med den här lip boostern är dock att den har en väldigt återfuktande och mjukgörande effekt. Den kommer boosta dina läppar på djupet och se till så att de hålls mjuka, lena och jämna under en längre period. Som pricken över i:et bidrar läppglanset med en mycket fin glans som gör att dina läppar gnistrar.

Överlag är det här en väldigt bra produkt som vi tror att de flesta kan tycka om, det inte minst om du gillar kombinationen av mjukgörande läppglans och en svag volymgivande effekt på samma gång. Vi anser att detta är en av lip plumper bäst i test!

Det vi liker:
 • Billig lip plumper
 • 3-i-1 produkt som ger fyllighet, fukt och glans
 • Riktigt fina resultat

NYX Filler Instinct Plumping Lip Polish Gloss – läppglans med förstorande effekt

Vill du köpa ett riktigt fint läppglans som ger en något fylligare effekt till dina läppar? Kolla då in detta läppglans från NYX. Deras Filler Instinct Plumping Lip Polish Gloss ger läpparna en otrolig lyster, en mycket fin färg och så får du en något fylligare och jämnare touch.

Därför måste du välja NYX Filler Instinct Plumping Lip Polish Gloss

Om du  sen tidigare är ett fan av NYX Professional Makeup och deras mycket prisvärda produkter kan vi garantera dig att du inte kommer bli besviken om du köper deras läppglans med en något förstorande effekt – det är både billigt och bra. 

Trots att det kanske inte syns överdrivet mycket när du applicerar läppglanset, det vill säga när det kommer den plumpande effekten, så är det många som anser att detta är ett väldigt bra läppglans överlag. Det framförallt då du känns mycket lätt och behagligt på läpparna.

Kombinationen av dess lätta formula och läppglansets mjukgörande innehåll gör att du får bästa möjliga förutsättningar då du vill applicera andra läppprodukter. Dina läppar hålls mjuka och följsamma samtidigt som deras naturliga glans framhävs. De kommer stråla som aldrig förr!

Du får dock även en något fylligare effekt som ser till att dina läppar ser mjukare ut. Vi ger också ett extra plus för att läppglanset är väldigt smidigt och enkelt att applicera tack vare den praktiska applikatorn.  Välj mellan 1 transparent gloss eller 5 olika färger – de alla är lika fina och framhäver dina vackra läppar så bra.

Det vi liker:
 • Mycket billigt läppglans med förstorande effekt
 • Lätt formula som känns väldigt behagligt
 • Finns i flera fina färger som ger mycket lyster

Xlash Xlips Lip Plumper Instant Plumping Balm – bästa lip plumping serum

Xhlash är ett mycket omtalad varumärke som tillverkar produkter specifikt utvecklade för att ta fram det bästa ur ditt naturliga utseende. Det samma gäller med deras Xlips plumper – en lip plumper i form av ett serum som gör att du får större och mer fylliga läppar på sikt.

Därför måste du välja Xlash Xlips Lip Plumper Instant Plumping Balm

Du har säkert hört talas om Xlash och deras populära tillväxtserum för ögonbryn och ögonfransar? Oavsett om du svarar ja eller nej på den frågan så kan vi tala om att Xlash även har skapat en riktigt bra lip plumper. Deras Xlash Xlips Lip Plumper är en lip plumper i form av ett serum som tränger ner i dina läppar och gör dem lite större och fylligare.

Det tack vare att serumet går igenom läpparnas epidermis (det yttersta hudlagret) celler och ökar produktionen av collagen och elastin. På så sätt växer dina läppar och får en fylligare, jämnare och mjukare look.

Arbetar för att ge resultat på sikt

Trots att du inte får särskilt synliga resultat direkt efter applicering så är det bevisat att du får en viss effekt efter kontinuerlig användning under en viss period, precis som med deras frans- och brynserum. Har du tålamodet att vänta på resultatet så kan det alltså vara en mycket bra investering.

Om du däremot är på jakt efter ett läppglans som gör att läpparna blir större kommer du bli missnöjd här. Visst att produkten är genomskinlig och ger en viss glans, men i och med att den är gjord för att appliceras som en behandling är användningen såväl som den direkta effekten inte samma som med ett plumpande läppglans.

Dock anser vi att det ger bra resultat för dig som strävar efter långsiktig förändring. Samtidigt är produkten rätt dyr och kan upplevas som något svår att applicera vilket är värt att ha i åtanke. Annars är vi riktigt nöjda med Xlash Xlips Lip Plumper – den gör det jobb som utlovas!

Det vi liker:
 • Lip plumper i form av ett näringsrikt serum
 • Ger större och mer fylliga läppar på sikt
 • Genomskinlig formula som kan användas av alla

Milani Keep It Full Nourishing Lip Plumper – prisvärd lip plumper

Keep It Full Nourishing Lip Plumper från Milani är ett riktigt bra alternativ för dig som vill köpa en prisvärd lip plumper. Det känns lyxigt och exklusivt då det vårdar läpparna på djupet. Vid applicering kommer dina läppar också glänsa otroligt fint. Så bra!

Därför måste du välja Milani Keep It Full Nourishing Lip Plumper

Milani har gjort det igen! Här har de lyckats tillverka en lip plumper som rent ut sagt gör dina läppar som nya igen. Med dess innehåll av hyalyronsyra och en boostande formula främjas läpparnas naturliga kollagenproduktion samtidigt som fukten bevaras. På så sätt bidrar produkten till långvariga och mycket önskvärda resultat.

Dina läppar kommer hålla sig mjuka och smidiga under hela dagen, vilket både är nyttigt, behagligt och fördelaktigt då du vill applicera andra produkter ovanpå. Precis som ett vårdande läppbalsam fast med en något plumpande effekt i milt format.

Lyxig produkt med exklusiva egenskaper

En annan fördel med just Milanis variant av lip plumper är att den känns otroligt lyxig. Och det inte bara på grund av dess välgörande innehåll som faktiskt gör skillnad. Utan dess exklusiva touch kommer också från förpackningen i sig, samt egenskapen om att produkten känns riktigt dyr vid applicering.

Det går både smidigt, snabbt och enkelt att applicera detta läppglans. Dess krämiga formula glider på läpparna utan minsta problem. Däremot håller det inte så länge, men efter touch ups och återapplicering ser det riktigt bra ut. I och med att det är en fröjd att applicera känns det snarare bara skönt att göra det flera gånger.

Dyrt är det däremot inte. utan tvärtom så är det här en väldigt prisvärd produkt som kan gå hem hos de flesta. Den finns i otroligt många fina nyanser som gör att alla kan hitta en favorit. Helt klart en passande deltagare i vårt bäst i test av bästa lip plumper!

Det vi liker:
 • Bidrar med långvarig och djupgående fukt till läpparna
 • Lyxig läppprodukt till ett bra pris
 • Krämig formula som är lätt att applicera

Procle Volume Lip Balm Lip Plumper Stick – bästa lip plumper i läppstiftsformat

Här har vi en riktigt billig lip plumper från Procle. Deras Volume Lip Balm Stick är inte bara det perfekta alternativet för dig som vill köpa en billig produkt. Utan denna kommer även göra sig riktigt bra då du vill få en effekt av dess volymgivande egenskap såväl som återfuktning och lite extra färg!

Därför måste du välja Procle Volume Lip Balm Stick

Det finns väldigt många fördelar med denna lip plumper i läppbalsamsformat från Procle. Till att börja med är det en otroligt billig produkt som kan passa in i de flestas necessär och sminkväska oavsett budget. Samtidigt får du ett mycket bra läppbalsam som både vårdar, mjukgör och ser till att dina läppar upplevs som något mer fylliga.

Innehållet av kollagen, chiliextrakt och hyaluronsyra är en riktigt vinnarkombo som faktiskt ger en rätt bra effekt när det kommer till att ge volym till läpparna. Vid applicering kan det sticka och värma en hel del – för dig som är känslig kan det bli lite obehagligt innan det att du vänjer dig.

Men, om du är van vid att det svider lite på läpparna eller om du har en hög smärttröskel kommer det inte vara ett problem. Dessutom får du mycket fina resultat som gör att dina läppar både ser mer välmående och hälsosamma ut. De får med andra ord en riktig boost. Smärtan är alltså värd det!

Behaglig formula som håller läpparna mjuka

Läppbalsamet i sig har också en rätt behaglig formula som ser till att denna stickande effekt inte blir allt för påfrestande. Tack vare att produkten är utformad likt ett läppglans är den mycket enkel att applicera, där dess mjuka formula smidigt glider på och lämnar läpparna mjuka länge.

Sist men inte minst finns detta läppbalsam i otroligt många fina nyanser, där du oavsett smak och tycke kan hitta en eller flera favoriter! Applicera det till vardags, inför middagen eller till fest och njut av att ha mjuka, snygga läppar hela kvällen.

Det vi liker:
 • Väldigt billig lip plumper
 • Gör läpparna fylligare, mjukare och mer färgade
 • Utformad likt ett läppbalsam för behaglig och enkel applicering

FAQ

Vilken lip plumper är bäst i test?

Idag finns det mängder av både kvalitativa, effektfulla och prisvärda lip plumpers på marknaden. Vi anser dock att den bästa lip plumpern är LipLift Max från Pixi, vilken då även är den lip plumper som tar hem vinsten här i vårt bäst i test!

Hur länge håller en lip plumper?

Något som du bör veta om när du använder en lip plumper är att dess effekt oftast bara sitter i under en kortare period, det vill säga från ett par minuter upp till ett par timmar beroende på vilken produkt du väljer. Det är med andra ord inte en permanent lösning för plumpade och fylliga läppar, utan för att dess effekt ska hålla i sig krävs det att du återapplicerar produkten titt som sätt.

Är lip plumper farligt?

Det finns i dagsläget inga kända biverkningar av att använda lip plumpers, så du kan vara lugn. Dock finns det en risk med att produkten, precis som andra skönhetsprodukter, kan ge allergiska reaktioner eller kännas obehaglig i och med att det kan sticka lite när dess plumpande effekt sätter in.

Hur gör man för att få större läppar?

Önskar du få fylligare och större läppar kan en lip plumper vara en passande kortsiktig lösning. Om du däremot vill få större läppar permanent kommer en lip plumper inte ge dig effekten du önskar, det i och med att dess effekt ofta också är rätt mild.

Hur får man större läppar utan fillers?

Ett bra alternativ för att få något större läppar utan att göra fillers är att använda sig av en lip plumper - med den får du en fylligare, jämnare och mer återfuktad effekt som håller i sig en stund efter applicering. Det är dock inget långvarigt alternativ men funkar bra inför såväl vardags som fest då applicering och användning både är enkel, snabb och trygg!