Bästa Ögonbrynstrimmern 2022 – bäst i test ögonbrynstrimmer

1
Depend Eyebrow Trimmer

Du får enkelt bort små strån och kan forma till snygga ögonbryn på ett kick med denna prisvärda ögonbrynstrimmer.  Därför måste du välja Depend Eyebrow Trimmer Denna ögonbrynstrimmer från Depend är enkel att använda, prisvärd, och kommer med två kamma så att du både kan få bort oönskade hårstrån och forma ögonbrynen, och även trimma längden. Du behöver ingen tid hos ett proffs för att få till snygga ögonbryn - Depend gör det otroligt enkelt! …

Kolla Priset →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Depend Eyebrow Trimmer 111 kr. Apohem
Philips Detail Trimmer HP6393 00 333 kr. Compumail
Veet Sensitive Precision Beauty Styler 179 kr. Cdon
BaByliss E652E 195 kr. NordicFeel
Remington Ep7070 Smooth & Silky Ultimate Facial Kit Detaljtrimmer 502 kr. Apohem
blinc Micro Trimmer 299 kr. Shopping4net
Depend Perfect Eye Eyebrow Cutter 52 kr. eleven

Vi har verkligen insett att ögonbrynen gör mycket för ansiktet – snygga ögonbryn ger definition åt ansiktet och piggar upp, och kan till och med göra att du ser yngre ut!

Men det kan vara svårt att komma åt alla de små håren och få till den perfekta formen själv hemma med bara pincett, och att regelbundet gå och fixa ögonbrynen kan bli både dyrt och tidskrävande. 

Det är här en ögonbrynstrimmer till dam kommer in – de kan hjälpa att enkelt och smärtfritt få fin form på dina ögonbryn, och många ger väldigt bra och precist resultat. Många ögonbrynstrimmers har dessutom många andra användningsområden, allt från att trimma eller epilera bort hår på överläpp och haka till näshår och annan ovälkommen hårväxt. En del har även extra trimmerhuvuden som fungerar utmärkt till resten av kroppen!

För att du ska hitta en riktigt bra ögonbrynstrimmer som uppfyller dina krav, har vi samlat några av de populäraste och bästa ögonbrynstrimmers som finns ute just nu. Oavsett om du använder en ögonbrynstrimmer istället för en pincett eller tillsammans med den, finns det något för dig! 

Depend Eyebrow Trimmer – Bästa ögonbrynstrimmern

Du får enkelt bort små strån och kan forma till snygga ögonbryn på ett kick med denna prisvärda ögonbrynstrimmer. 

Därför måste du välja Depend Eyebrow Trimmer

Denna ögonbrynstrimmer från Depend är enkel att använda, prisvärd, och kommer med två kamma så att du både kan få bort oönskade hårstrån och forma ögonbrynen, och även trimma längden. Du behöver ingen tid hos ett proffs för att få till snygga ögonbryn – Depend gör det otroligt enkelt! 

Trimmern går på 1 AAA batteri och kommer även med en praktiskt rengöringsborste, så det är lätt att hålla trimmern ren. Ögonbrynstrimmern ger bra resultat även för nybörjare! 

Har du riktigt buskiga ögonbryn kan du välja den andra kammen som kan korta ner längden och tämja dem. 

Det vi liker:
 • Kommer med två kammar
 • Går på 1 AAA batteri
 • Gör det enkelt att forma till brynen

Philips Detail Trimmer HP6393 00 – Snyggaste elektrisk ögonbrynstrimmer

En ögonbrynstrimmer som faktiskt är fin att ha framme? Ja, Philips Detail Trimmer Touch-Up är faktiskt riktigt stilren och behöver inte gömmas undan. Ger väldigt precisa resultat!

Därför måste du välja Philips Detail Trimmer HP6393 00

Oönskade hår försvinner snabbt med denna precisionstrimmer som kommer med både två olika trimmers och två olika ögonbrynskammar. Det gör det otroligt lätt att trimma ögonbrynen till perfektion, och du kan även använda den till andra delar av ansiktet som överläppen med det minsta trimmerhuvudet op 8mm, och det största trimmerhuvudet på 26mm går bra att använda till kroppen. 

Ögonbrynskammen kommer i 4 och 2 mm så att du kan välja den perfekta längden för dig. Philips Detail Trimmer HP6393 00 inkluderar ett AAA batteri, rengöringsborste, pincett för de allra minsta håren, och en förvaringsväska, och är lätt att ta med på resan. Plus för att Philips Detail Trimmer är så himla snygg att den kan stå framme i badrummet!

Det vi liker:
 • Trimmer i olika storlekar för både kropps-och ansiktshår
 • Ger precisa resultat
 • Kommer med batteri och pincett

Veet Sensitive Precision Beauty Styler – Bäst för känslig hud

Veet är veteran på hårborttagning och deras Veet Beauty Styler kommer med tillbehör för både ansikte och kroppen. Fungerar bra även för dig med känslig hud och den ömtåliga huden vid bikinilinjen.

Därför måste du välja Veet Sensitive Precision Beauty Styler

En otroligt mångsidig ögonbrynstrimmer speciellt utformad för att ge en nära rakning utan att rakbladen nuddar huden, vilket gör att den passar även dig med känslig hud. Den kommer med ett dubbelsidigt trimmerhuvud för ögonbrynen (6 och 16mm), ett större trimmerhuvud för kroppen på 20mm, två kammar och ett stylinghuvud. 

Du kan alltså verkligen använda den till både ansiktet och kroppen och den är perfekt att ha med på resan för att få allt från snygga ögonbryn till att raka bikinilinjen! Användare gillar den speciellt för känsliga områden som bikinilinjen och armhålor, där den skonsamt tar bort oönskat hår utan att ge skavsår. 

Går på 1 AA batteri som ingår, och är vattensäker så du kan även använda den i duschen eller badet, vilket är otroligt praktiskt. Veet Beauty Styler är det perfekta valet för dig med känslig hud! Kommer med en bra förvaringspåse så du kan samla alla tillbehören.

Det vi liker:
 • Dubbelsidigt trimmerhuvud för perfekta bryn
 • Speciellt utformad för skonsam rakning
 • Vattensäker och kan användas i duschen

BaByliss E652E – Bäst för både bryn och näsa

En ögonbrynstrimmer som ger fina ögonbryn men även kan användas till att få bort jobbiga hår som näshår och hår i öronen med hjälp av ett cirkelformat huvud. Smidig och ergonomiskt handtag!

Därför måste du välja BaByliss E652E

BaByliss ögonbrynstrimmer gör det lätt att forma till dina ögonbryn, med ett bra precisionshuvud och två kammar i 3 och 5mm längd. Den har även ett cirkelformat huvud som fungerar riktigt bra till näsa och öron, så att du även kan bli av med de oönskade hår som kan dyka upp där. 

Den är lätt att använda och även lätt att rengöra, då de huvuden som hör till enkelt kan tas av och rengöras med vatten. Går på AA batteri och kommer med skyddsöverdrag. Handtaget ergonomiskt och skönt att hålla i, och trimmern är smidig att använda. Ett bra val till oönskade hår i hela ansiktet!

Det vi liker:
 • Kommer med precisionshuvud och 2 kammar till ögonbryn
 • Cirkelformat huvud fungerar utmärk till näshår
 • Lätt att rengöra

Remington Ep7070 Smooth & Silky Ultimate Facial Kit Detaljtrimmer – Trimmer och epilator i ett

Smooth Silky Ultimate Facial Kit från Remington är både en ögonbrynstrimmer och epilator – så att du kan få bort hår vid haka, överläpp m.m. i upp till fyra veckor, och samtidigt enkelt byta huvud för att fixa snygga ögonbryn. Du får även en rengöringsborste och massagehuvud för ansiktet!

Därför måste du välja Remington Smooth & Silky Ultimate Facial Kit Detaljtrimmer

Här får du verkligen mycket för pengarna – Remington ep7070 Smooth Silky Ultimate Facial kit är en elektrisk ögonbrynstrimmer som enkelt formar ögonbrynen och kommer åt även små hår, och fungerar även som en epilator för resten av ansiktet. 

Det betyder att du kan få bort oönskat hår på överläppen, hakan och även pannan i upp till 4 veckor, och hårväxten brukar även bli mjukare och minska efter längre användning av en epilator. Du får alltså både perfekta ögonbryn och blir av med ovälkommen hårväxt i hela ansiktet, allt med samma maskin! 

Detaljtrimmern till ögonbrynen har två sidor så du kan komma åt och verkligen forma dina ögonbryn. Inte nog med det, trimmern kommer även med andra huvud som masserar och rengör huden på djupet. Vill du spara plats i badrummet och pengar och tid för att slippa gå och fixa ögonbryn m.m. är detta en riktigt bra produkt från välkända Remington!

Det vi liker:
 • Kommer åt även de kortaste hårstråna
 • Har olika storlekar för ögonbrynen
 • Fungerar även som epilator för hår i ansiktet

blinc Micro Trimmer – Bästa minitrimmern

Blinc Micro Trimmer är en nätt och bra ögonbrynstrimmer som kommer åt runt ögonbrynen och även kan ta bort småhår runt om i ansiktet. 

Därför måste du välja blinc Micro Trimmer

En söt och nätt liten eyebrow trimmer som kommer åt små hårstrån på hela ansiktet och effektivt tar bort dem. Hela processen är smärtfri och den är enkel att använda. Användare upplever att den fungerar allra bäst till att få bort hår i övriga ansiktet men den har två olika längder för att ge bra resultat även på ögonbrynen. 

Blinc Micro Trimmer är bara 15cm så den tar ingen plats varken i badrummet eller i väskan, och den mindre storleken gör den bra för att komma åt i ansiktet. Den kommer med kam i två olika längder så att du kan få till den längd på brynen som passar dig.

Det vi liker:
 • Liten och nätt på 15cm
 • Tar effektivt och smärtfritt bort hår
 • Två olika längder

Depend Perfect Eye Eyebrow Cutter – Bästa trimmern med rakhyvlar

Om du inte vill ha en elektrisk ögonbrynstrimmer är detta det bästa valet – den fungerar som en väldigt precis rakhyvel, som kommer nära inpå dina ögonbryn och hjälper dig forma dem.

Därför måste du välja Depend Perfect Eye Eyebrow Cutter

En rakhyvel, men specifikt utformad för ögonbrynen. Depends Perfect Eye Eyebrow Razor kommer lätt åt och tar bort hår runt ögonbrynen, som blir lätta att forma till hur du vill. Processen är helt smärtfri och du får riktigt bra precision. 

Den kommer i ett kit med 3, så att du kan byta när bladen blivit slöa. En favorit hos makeup artister som verkligen ger dig möjlighet att forma ögonbryn! Bladen är mikrofina och gjorda av rostfritt stål. Ett bra alternativ till elektriska ögonbrynstrimmer och pincett. Raka alltid medhårs. Fungerar även till hår i resten av ansiktet!

Det vi liker:
 • Mikrofina blad
 • Gör det lätt att raka runt ögonbrynen
 • Gjort av rostfritt stål

Välj den bästa ögonbrynstrimmern för dig

Om du är intresserad av att köpa en ögonbrynstrimmer, fundera på vad du vill ha ut av den. Är det bara ögonbrynen du vill tämja eller har du annan hårväxt i ansiktet du gärna effektivt vill kunna ta bort? Här är några andra saker många ögonbrynstrimmers kan göra:

 • Korta håren på dina ögonbryn med hjälp av kammar med olika längd
 • Ta bort hår på överläpp, haka, panna
 • Ta bort näshår
 • Ta bort hår på andra känsliga ställen på kroppen

Vem behöver köpa en ögonbrynstrimmer?

Vem som helst som vill få snygga ögonbryn på ett enkelt sätt! Det kan vara svårt att komma åt alla små hår runt ögonbrynen med bara en pincett, och att vaxa eller tråda på salong ger fina resultat men det kostar pengar och tar tid. Så för att få till samma resultat hemma är en ögonbrynstrimmer en bra investering! Du kan välja att kombinera det ihop med din pincett också för att få en så precis styling som möjligt.

Vad en ögonbrynstrimmer gör är att de rakar håren runt ögonbrynen. De flesta är elektriska men det finns även de som fungerar som en vanlig rakhyvel med bättre precision för att komma åt. De ge en nära och mjuk rakning och det är helt smärtfritt, till skillnad från att plocka, tråda eller vaxa.

Att de flesta ögonbrynstrimmers har många andra funktioner och kan få bort hår även på andra delar av ansiktet eller kroppen är också ett stort plus!

Vad är skillnaden på ögonbrynstrimmers och pincett?

Att använda pincett på ögonbrynen kan vara bra, speciellt om du har ett hårstrå här eller där som behöver tas bort. Men det finns nackdelar med att bara förlita sig på pincett – chansen att håren växer tillbaka är mycket mindre, som de som någon gång överplockat ögonbrynen kan bekräfta, så helst ska du spara pincetten till de hår du inte vill ha tillbaka, och inte plocka för hårt och nära där du vill ha dina ögonbryn kvar.

Det är här en ögonbrynstrimmern kommer in – de rakar håren nära roten, så de inte längre syns, men då de inte dras upp växer de tillbaka igen.

Några fördelar med att använda ögonbrynstrimmers:

 • Resultaten är inte permanenta – så råkar det bli fel kan du vara lugn i att det växer tillbaka!
 • Eftersom du inte drar upp håren från rötterna riskerar du inte inåtväxta hårstrån
 • Det gör inte ont att trimma ögonbrynen
 • Att trimma går fort och enkelt
 • Du missar inte små hårstrån
 • En ögonbrynstrimmer ger resultat som om du vaxat eller trådat brynen, men du kan enkelt göra det hemma vid behov vilket sparar pengar och tid
 • De är multifunktionella, och har ofta andra trimmerhuvud som kan ta bort hår på andra platser

Är dyrare ögonbrynstrimmers bättre?

Det behöver de inte alls vara – det som du kan få för lite mer är oftast fler funktioner, såsom fler huvuden som ger större flexibilitet och fler användningsområden för hårborttagning. Så är du ute efter en multifunktionell trimmer kan det vara värt att lägga lite extra och få en produkt som kan ta bort hår mer än bara runt ögonbrynen!

Som med det mesta beror hur mycket du bör investera i en produkt också på hur mycket du kommer använda den – om du har tjocka ögonbryn och ofta vill forma dem, är det en bra investering att köpa en riktigt bra trimmer som håller länge.

Hur trimmar jag ögonbrynen bäst?

Det är väldigt enkelt att använda en ögonbrynstrimmer – de är speciellt utformade för att ge dig precis kontroll över var du tar bort hår, så det är bara att köra med den där du vill ta bort små hår. Trimmern kommer med minst en storlek kam, som du kan använda på själva brynen för att korta ner håren – perfekt om du har buskiga, svårtämjda bryn! Sen använder du trimmern runt om för att forma och raka ner håren runt brynen så att de försvinner.

FAQ

Vilket ögonbrynstrimmer är bäst i test?

Vår bäst i test är Depend Eyebrow Trimmer - en otroligt bra och prisvärd ögonbrynstrimmer som ger snyggt resultat och är enkel att använda. Men beroende på vad du letar efter finns det många olika ögonbrynstrimmer i vårt test som kan göra en mängd saker, så läs igenom för att hitta din nya favorit!

Hur använder man ögonbrynstrimmer?

En ögonbrynstrimmer är lätt att använda - du kör helt enkelt den smala trimmern runt ögonbrynen där du vill ta bort hår och för att forma dem.

Varför ska jag använda en ögonbrynstrimmer istället för en pincett?

Pincett är ett bra sätt att bli av med enstaka småhår runt ögonbrynen, men det kan vara svårt att få bort allt och verkligen få till en bra form på ögonbrynen med endast pincett. Det finns nackdelar med pincett också - inte bara är det lättare att missa strån, det kan göra ont, och kan och irritera huden att dra upp stråna.

Kan jag använda min ögonbrynstrimmer i duschen?

Det beror på din trimmer - läs noga instruktionerna, många är inte vattensäkra men det finns modeller som är det.